מטבל גאמבו חם
מטבל גאמבו חם עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו פלפלים, סלרי, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו מטבל גבינת פטה חריף, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים בצל ירוק ואת 2 המרכיבים הבאים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות או עד פלפלים רכים. מערבבים שרימפס הבא 2 מרכיבים; לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. להפחית את החום נמוך; להוסיף גבינת שמנת, ערבוב עד גבינה מותכת.
הסר מהחום, ומערבבים במיה ו 1/2 כוס גבינת פרמזן. תערובת כפית לתוך 2 qt. צלחת אפייה, ומפזרים עם הנותרים 2 כף. גבינה.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד תוסס קלות השחמה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת סנטיאגו רואיז Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![תערובת Santiago Ruiz Albarino]()
תערובת Santiago Ruiz Albarino
בהיר וצהוב בהיר. האף אינטנסיבי ומורכב לראווה ניחוחות של פירות (תפוח, אגס, משמש), עשבי תיבול (ורבנה לימון, אניסיד) הערות מינרליות. בעל גוף מלא, המורכבות הפירותית שלו חוזרת בשילוב עם מינרליות של אבן רטובה על החיך לפני סיום ארוך ופריך. השילוב של חמישה זני ענבים מקומיים ריאס Baixas עושה את זה יין עם אופי ייחודי ייחודי.