מטבל גבינת ברוקולי חם
מטבל גבינת ברוקולי חם דורש בערך שעתיים ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-22 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 177 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מושלם עבור הסופרבול . זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. גשו לסופר וקנו פלפל ג'לפנו, פטריות, רוטב גבינה עיבוד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מטבל ארטישוק תרד חם , אגסים, גבינת עיזים וסלט תרד עם רוטב מייפל-בייקון חם וסלט גבינת עיזים חמה .
הוראות
ב-1-1/2-Qt. בישול איטי, משלבים רוטב גבינה ומרק. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 30 דקות או עד שהגבינה נמסה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את הברוקולי, הפטריות והג'לפנו. מכסים ומבשלים על נמוך 2-3 שעות או עד שהירקות רכים.
מגישים עם מגוון ירקות טריים.