קושיקשה
מוכן ב23 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

מטבל דק בעל שש שכבות

מטבל דק בעל שש שכבות
זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו טבלת שכבה הודית 7, כריך סלים ג'ים בדרך שלי, ו ביצים סלים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את השום, השעועית ואת רסק צ ' ילי וחום עד ריחני, על 3 דקות. באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג, מועך את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
הסר מהחום, להוסיף 2 כפות מים מחית עד חלק במקצת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
4
מורחים בתבנית תבשיל זכוכית 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
צלחת תבשיל זכוכיתצלחת תבשיל זכוכית
5
לפזר את הגבינה על השעועית. חצי בור האבוקדו; לגרוף את הבשר לקערה ומחית עם 1 כפית מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים את האבוקדו על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
שמור כמה בצל ירוק, כוסברה וחלפיניו לקישוט. דופק את היוגורט עם הבצל הירוק שנותר, כוסברה וחלפיניו בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מורחים על האבוקדו. למעלה עם החסה. מתבלים את העגבניות עם כפית מלח נוספת ומפזרים את החסה. למעלה עם בצל ירוק שמורות, כוסברה וחלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק