מטבל דק בעל שש שכבות
זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו טבלת שכבה הודית 7, כריך סלים ג'ים בדרך שלי, ו ביצים סלים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום, השעועית ואת רסק צ ' ילי וחום עד ריחני, על 3 דקות. באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג, מועך את השעועית.
הסר מהחום, להוסיף 2 כפות מים מחית עד חלק במקצת.
מורחים בתבנית תבשיל זכוכית 2 ליטר.
לפזר את הגבינה על השעועית. חצי בור האבוקדו; לגרוף את הבשר לקערה ומחית עם 1 כפית מלח ומיץ לימון.
מורחים את האבוקדו על הגבינה.
שמור כמה בצל ירוק, כוסברה וחלפיניו לקישוט. דופק את היוגורט עם הבצל הירוק שנותר, כוסברה וחלפיניו בבלנדר או מעבד מזון.
מורחים על האבוקדו. למעלה עם החסה. מתבלים את העגבניות עם כפית מלח נוספת ומפזרים את החסה. למעלה עם בצל ירוק שמורות, כוסברה וחלפיניו.
מרכיבים
2
אבוקדו בשל, הס רצוי850פלפל האבנרו
שעועית אדומה, סחוטה ושטיפה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסברה טרייה2ציפורן
שום, קצוץ בערך2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
רסק צ'ילי או הרוטב החריף האהוב עליך1
חלפיניו, נבקע ופרוס דק10קצת קישואים קצוצים
מלח כשר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מיץ לימון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת צ'דר דלת שומן גרוסה1גבינת פרמזן מגוררת
שמן זית כתית מעולה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יוגורט דל שומן, עדיף יווני4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חסה מרוסקת טחונה5
בצל ירוק, לבן וירוק חלקים, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת צ'דר גרוסה וחדה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
עגבניות בינוניות בשלות, חתוכות לקוביות