מטבל האביב
מטבל האביב עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 197 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך קורטוב של אגוז מוסקט הקרקע, יוגורט, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס האביב, קותלי חזיר וביצים אביביים, ו סלט האביב.
הוראות
מניחים פטרוזיליה ועלי נענע במעבד מזון, ודופק 2 עד 3 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים אנשובי ו 5 מרכיבים הבאים (אנשובי דרך פלפל שחור); תהליך עד היטב מעורבב, גירוד הצדדים של קערת המעבד מדי פעם.
הוסף ריקוטה; תהליך עד חלקה. תערובת פטרוזיליה כפית לתוך קערת ערבוב; מערבבים יוגורט, שמנת חמוצה, ובצל.
מפזרים ג ' לטין על מים ברוטב-פאן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה; מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין.
הסר מהחום; להתקרר מעט. מערבבים לתוך תערובת פטרוזיליה. כיסוי וצינה.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.