קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

מטבל המלפפונים של קייל

מטבל המלפפונים של קייל
מטבל המלפפונים של קייל נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, וראשוני הר ד ' אובר. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, מלח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 13%, וזה לא כל כך מצוין. נסו הקוסקוס של קייל ביילי מאפס, קציצות לימון-עוף עם קייל מקלכלן, ו מטבל מלפפון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים גבינת שמנת, מלפפון, גבינת צ ' דר, שמיר, מיץ לימון, אבקת שום ומלח יחד בקערה עד לאיחוד יסודי; מקררים למשך 2 שעות כדי למזג טעמים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
אבקת שוםאבקת שום
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
מלפפוןמלפפון
שמירשמיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בלטור רוסו אדום ספומנטה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%