מטבל חמש שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חמש שכבות לטבול. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלפיניו, שעועית, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טבלת שכבה הודית 7, מטבל פיצה, ו מטבל פירות מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל jalapeo ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מעבירים חצי תערובת למעבד מזון.
מוסיפים תירס ופלפל פעמון למחבת עם תערובת בצל מבושלת נותרת. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד תירס מבושל מעט מחומם, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף שעועית למעבד; דופק להתמזג.
מוסיפים חצי מיץ לימון ו 2 כפות. מים חמים. תהליך עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים על תחתית צלחת פשטידה עמוקה.
מורחים תערובת תירס על גבי תערובת שעועית.
אבוקדו מחית עם מיץ לימון הנותרים כוסברה. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים שמנת חמוצה, יוגורט וצ ' יפוטלה בקערה קטנה וממרח על שכבת אבוקדו.
מורחים סלסה על תערובת שמנת חמוצה; העליון עם גבינה בצל ירוק.