מטבל יוגורט בצל יווני
מטבל בצל יוגורט יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 49 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך שאלוט, חומץ בלסמי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, מטבל בצל בקרמל רזה עם יוגורט יווני, ו פורטר בצל קרמל לטבול יוגורט יווני: 42 קלוריות מנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף ורך, על 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים ואת חומץ בלסמי, להפחית את החום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם השחמה ו caramelized, 12 עד 15 דקות.
מערבבים את שאלוט, יוגורט, חלב, עירית, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית ומערבבים עד מעורבב. כיסוי וצינה במשך 30 דקות לפני ההגשה. המטבל ישמור, בקירור, לילה.