מטבל סרטן ארטישוק מאודה
מטבל סרטן ארטישוק מאודה הוא pescatarian מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בשר סרטנים חד פעמי, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. נסו מטבל סרטן ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, לימון, מלח ופלפל בקערת ערבוב ומערבבים לשלב.
מוסיפים לבבות ארטישוק קצוצים ומבושלים וגוש בשר סרטנים. מערבבים היטב ומתבלים עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
יוצקים לתוך צלחת תנור הוכחה (ramekin גדול עובד היטב) ואופים לטבול במשך 10 עד 12 דקות עד מחומם דרך העליון הוא נחמד תוסס.
מגישים עם קרוטונים ומקשטים עם עלי פטרוזיליה ופרמזן.
לקצץ ארטישוקים עד ליבם, עובד מהר, כך שהם לא הולכים חום מדי (אתה יכול לשפשף עם מיץ לימון כמו שאתה הולך אם אתה רוצה). לב מפוצל לשניים לאורכו ולטפטף עם מעט שמן זית ומתבלים עם מעט מלח ופלפל.
מניחים לתוך שקית מיקרוגל-steamer ומבשלים 2 עד 3 דקות במיקרוגל שלך (הזמן עשוי להשתנות בהתאם למיקרוגל שלך). כאשר נעשה לאפשר לשבת בתיק במשך 1 דקה ואז להסיר בערך לקצוץ. להפריש להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים באגט על הטיה קלה ולהניח על מגש סדינים.
רסס עם שמן זית מתבלים קלות עם מלח ופלפל.
אופים בתנור במשך 5 עד 7 דקות עד חום זהוב ופריך.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.