מטבל פודינג קוקוס תאילנדי (Sangkhaya)
מטבל פודינג קוקוס תאילנדי (Sangkhaya) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 744 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו לחם, חלמונים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוגת תה תאילנדית עם רוטב פודינג חלב מרוכז, קארי אדום קוקוס תאילנדי צמחוני חריף עם אורז קוקוס-זעפרן, ו עוגת פודינג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את עלי הפנדה לחתיכות אינץ ' אחד ומניחים אותם בבלנדר או מעבד מזון יחד עם חלב הקוקוס. להתמזג עד חלקה ומתח. עם מרית גומי, לחץ על כמה שיותר נוזל מתוך התערובת ככל האפשר. יש לקוות, תקבל כוס אחת של תערובת חלב פנדה-קוקוס. אם לא, מוסיפים עוד חלב קוקוס או חלב מלא לנוזל, כך שהוא מודד כוס אחת.
בסיר בינוני, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, מלח, קורנפלור עד חלקה. לאט לאט לטאטא בתערובת חלב פנדה-קוקוס. ודא שאין גושים.
מניחים את הסיר על חום בינוני לאט להביא את התערובת לרתיחה עדינה, לטאטא כל הזמן. בתוך כשתי דקות התערובת תתעבה עד עקביות של יוגורט. כשזה קורה, תוריד את הסיר מהחום.
בינתיים, קיטור קוביות הלחם על ידי למקם אותם בקערה חסינת חום, מכוסה חתיכת פלסטיק לעטוף, ומיקרוגל על גבוה במשך 40 עד 60 שניות. שמור על הלחם מכוסה.
לאחר לטבול התקרר מעט חם יותר מאשר טמפרטורת החדר, להעביר אותו לקערת הגשה ומגישים עם קוביות לחם מאודות.