מטבל צרפתי בקר צלוי עם פסטו אפונה ירוקה
מטבל בקר צלוי עם פסטו אפונה ירוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בשר בקר, evoo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו כריך רוסטביף פסטו, כריכי בשר בקר מטבל צרפתי, ו כריכי בשר בקר מטבל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
שני 3 אינץ 'רחב לחם ארוך לחם צרפתי פריך (8 אינץ' של לחם לכל כריך), פיצול
עבור פסטו: במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, אפונה, Parm, מנטה, טרגון, שום ועל 1/2 כוס EVOO. מתבלים במלח ופלפל ומתחילים כמעט להחליק.
העברה למיכל קטן עד מוכן לשימוש. או לקרר ולהביא לטמפרטורת החדר כאשר מוכן לשרת.
עבור הבשר: להביא את הצלי לטמפרטורת החדר.
מפזרים את הבשר עם מלח, פלפל ורוזמרין.
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה. חום את הבשר באופן שווה, 5 דקות. לאחר מכן להעביר לתנור צלוי 30 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 120 מעלות F על מדחום בשר.
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולכסות בנייר כסף, 30 דקות. לעטוף ולאחסן אם לא משרת מיד.
כדי לשרת, דק מאוד לחתוך את הבשר.
מחממים את המניה כדי להתחמם אבל לא רותחים. במהירות טובלים את הבשר במלאי ומניחים על הלחם הצרפתי. למעלה עם פסטו אפונה ירוקה ולהגדיר את העליון לחמניה במקום.