קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

מטבל צרפתי בקר צלוי עם פסטו אפונה ירוקה

מטבל צרפתי בקר צלוי עם פסטו אפונה ירוקה
מטבל בקר צלוי עם פסטו אפונה ירוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בשר בקר, evoo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו כריך רוסטביף פסטו, כריכי בשר בקר מטבל צרפתי, ו כריכי בשר בקר מטבל צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שני 3 אינץ 'רחב לחם ארוך לחם צרפתי פריך (8 אינץ' של לחם לכל כריך), פיצול
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
עבור פסטו: במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, אפונה, Parm, מנטה, טרגון, שום ועל 1/2 כוס EVOO. מתבלים במלח ופלפל ומתחילים כמעט להחליק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
יוקוןיוקון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
העברה למיכל קטן עד מוכן לשימוש. או לקרר ולהביא לטמפרטורת החדר כאשר מוכן לשרת.
4
עבור הבשר: להביא את הצלי לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מפזרים את הבשר עם מלח, פלפל ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה. חום את הבשר באופן שווה, 5 דקות. לאחר מכן להעביר לתנור צלוי 30 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 120 מעלות F על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולכסות בנייר כסף, 30 דקות. לעטוף ולאחסן אם לא משרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
כדי לשרת, דק מאוד לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מחממים את המניה כדי להתחמם אבל לא רותחים. במהירות טובלים את הבשר במלאי ומניחים על הלחם הצרפתי. למעלה עם פסטו אפונה ירוקה ולהגדיר את העליון לחמניה במקום.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות ברון דה שארטר בורדו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.