מטבל שאלוט צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שאלוט קלוי לטבול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, שמן צמחי, חרדל dijon תבואה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט, מטבל סלק קלוי פקאן עם מרווה, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
חותכים שאלוט לשניים. לזרוק יחד בצלצלי שאלוט והבא 2 מרכיבים במחבת ג ' לי רול; מפזרים כמות רצויה של מלח ופלפל.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שאלוט הם חום בהיר ועורות חרוכים, ערבוב פעמיים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ -30 דקות).
להסיר ולהשליך עורות נייר מן שאלוט ושום, וקוצצים גס שאלוט ושום.
מערבבים יחד שמנת חמוצה ו-7 המרכיבים הבאים; מקפלים בתערובת שאלות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי וצינה 4 עד 48 שעות. מערבבים לפני ההגשה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.