מטבל שעועית ובייקון פיאסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שעועית בייקון Fiesta לטבול. מתאים ל-22 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך צ'יפס טורטייה, תערובת גבינה מקסיקנית, שעועית מטוגנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מטבל תירס חוות בייקון, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו תבשיל שעועית פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. הגדר 2 פרוסות של בייקון בצד; להתפורר הנותרים 6 פרוסות.
תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת מיקרוגל עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים שעועית מטוגנת, צ ' ילי ירוק ובייקון מתפורר.
מורחים תערובת באופן שווה בצלחת.
מפזרים תירס קפוא ושעועית שחורה באופן שווה על תערובת שעועית טרי.
מפזרים גבינה על סלסה. קרמבל שנותר 2 פרוסות בייקון; מפזרים על גבינה.
מיקרוגל נחשף על גבוה 10 עד 15 דקות או עד גבינה הוא מבעבע ותערובת מחוממת היטב.
מקשטים עם כפיות של שמנת חמוצה.
מגישים לטבול חם עם צ ' יפס טורטייה.