מטבל תרד חם עם פטריות
מטבל תרד חם עם פטריות עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם שאור, כוסברה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, קציץ תרד אפוי, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
שים את התרד בקערה גדולה למיקרוגל בטוח; לכסות עם ניילון לעטוף ולנקב כמה פעמים כדי לפרוק. מיקרוגל עד שהוא מתחיל לנבול, כ 4 דקות. לחשוף ומערבבים, ואז מיקרוגל עד נבול לחלוטין, על 2 דקות יותר.
העברה למסננת ולשטוף מתחת למים קרים; לסחוט יבש ולהניח בצד.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, poblanos ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הם שקופים, על 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני; להוסיף את השום והקמח ומערבבים עד incorporated, על 2 דקות.
מערבבים בהדרגה את מרק העוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מתעבה, על 5 דקות.
הסר מן החום ומערבבים בכל אבל כמה כפות של gruyere, ואז מערבבים את muenster וכוסברה.
להעביר למעבד מזון ולהוסיף את התרד; דופק עד קצוץ דק.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מורחים את המטבל בתבנית אפייה של 1 ליטר ומפזרים את הגרייר השמור.
מעבירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -6 דקות.