מטבל תרד טרי נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, צ'יפס, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו מטבל תרד וארטישוק אפוי, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו קציץ תרד אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שכבה מרובעת של מגבות נייר על קרש חיתוך ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
שים מסננת משובחת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מחממים את השמן במחבת ישרה גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הגזר, הבצל, השום, המלח הנמדד והפלפל הנמדד ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
5
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף מחצית התרד, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב. לבשל, לזרוק מדי פעם עם מלקחיים, עד התרד הוא נבול לחלוטין, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
מוסיפים את התרד הנותרים ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד נבול לחלוטין, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
7
תעביר את התרד למסננת בכיור. באמצעות מצקת, לחץ על התרד לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקת
8
מניחים את התרד על מגבות הנייר השכבתיות, מכסים בשכבה מרובעת שנייה של מגבות נייר, ולוחצים על כל נוזל נוסף מתוך העלים. לזרוק את מגבות נייר, דק קוצצים את התרד, ולהעביר אותו לקערה עם הירקות.
מוסיפים את הבצל הירוק, שמנת חמוצה, מיונז, ווסטרשייר, ומיץ לימון ומערבבים לשלב. מכסים בחוזקה ומקררים עד שהטעמים מתמזגים והמטבל מקורר היטב, כ -2 שעות.טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך, ולאחר מכן להעביר צלחת הגשה.