מטבלי תפוחי אדמה חמים
מטבלי תפוחי אדמה חמים היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -10 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 450 קלוריות . תמורת $1.0 למנה , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, אבקת צ'ילי, קורנפלקס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , וזה די טוב. נסו מטבל ארטישוק תרד חם וגבינתי עם מטבלי פיצה , מטבלי בטטה ומטבלים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה טורפים ביצים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקורנפלקס, אבקת הצ'ילי ומלח השום. טובלים פרוסות תפוחי אדמה בביצים, ואז מניחים בשקית, כמה בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת בשניים משומנים 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבניות אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 20 דקות. לפנות; אופים 10-15 דקות יותר או עד שהם פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.
בקערה קטנה מערבבים שמנת חמוצה וסלסה.
מגישים עם תפוחי אדמה לטבילה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא La Marca. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.