קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה

מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה
מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות אם יש לך פלפל, קאיין, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, ו כריכי צלייה בלונדון עם מיונז לימון.

הוראות

1
מערבבים רוטב סויה, יין אדום, מיצים, 2 כפות שמן, בצל ירוק, שום, פלפל לבן, וקיין בשקית ניילון 1 ליטר חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
להוסיף סטייק ושקית חותם, לחיצה על אוויר. להפוך את התיק לסטייק מעייל, ואז לרבד, מקורר, הופך את התיק מדי פעם, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
להעביר סטייק לצלחת ויוצקים 2 כפות מרינדה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 1 ליטר, השלכת שארית או הזמנה לשימוש אחר (ראה הערת טבחים, להלן). להביא סטייק לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל סטייק, חשוף, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 5 דקות. הפוך סטייק מעל, ואז להפחית את החום למחבת נמוכה ומכסה בינונית. המשך בישול עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' למרכז של רשם סטייק 49°, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד לפחות 15 דקות (הטמפרטורה הפנימית של סטייק יעלה 130-135°f עבור בינוני-נדיר).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בעוד סטייק מבשל ועומד, להביא מרינדה בסיר לרתיחה, ואז לשפוך לתוך קערה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף במיונז עד בשילוב היטב וצינה, מכוסה, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מחזיק סכין בזווית של 45 מעלות, לחתוך סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד ולהעביר מגש, ואז לטפטף עם כל מיצים שנצברו על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט מקורר, עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1
* סטייק יכול להיות מושרה עד 1 יום.* מיונז הדרים סויה יכול להיות מקורר עד 5 ימים.* אם הזמנת שאריות המרינדה לשימוש נוסף, מתח וקריר לחלוטין, חשוף, ואז להקפיא בשקית אטומה. להפשיר, ואז להרתיח 1 דקה לפני השימוש.* זמין ב Uwajimaya (800-889-1928).
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר