קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה

מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה
מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות אם יש לך פלפל, קאיין, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, ו כריכי צלייה בלונדון עם מיונז לימון.

הוראות

1
מערבבים רוטב סויה, יין אדום, מיצים, 2 כפות שמן, בצל ירוק, שום, פלפל לבן, וקיין בשקית ניילון 1 ליטר חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
להוסיף סטייק ושקית חותם, לחיצה על אוויר. להפוך את התיק לסטייק מעייל, ואז לרבד, מקורר, הופך את התיק מדי פעם, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
להעביר סטייק לצלחת ויוצקים 2 כפות מרינדה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 1 ליטר, השלכת שארית או הזמנה לשימוש אחר (ראה הערת טבחים, להלן). להביא סטייק לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל סטייק, חשוף, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 5 דקות. הפוך סטייק מעל, ואז להפחית את החום למחבת נמוכה ומכסה בינונית. המשך בישול עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' למרכז של רשם סטייק 49°, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דַק-דַק-
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד לפחות 15 דקות (הטמפרטורה הפנימית של סטייק יעלה 130-135°f עבור בינוני-נדיר).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בעוד סטייק מבשל ועומד, להביא מרינדה בסיר לרתיחה, ואז לשפוך לתוך קערה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להקציף במיונז עד בשילוב היטב וצינה, מכוסה, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מחזיק סכין בזווית של 45 מעלות, לחתוך סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד ולהעביר מגש, ואז לטפטף עם כל מיצים שנצברו על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט מקורר, עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1
* סטייק יכול להיות מושרה עד 1 יום.* מיונז הדרים סויה יכול להיות מקורר עד 5 ימים.* אם הזמנת שאריות המרינדה לשימוש נוסף, מתח וקריר לחלוטין, חשוף, ואז להקפיא בשקית אטומה. להפשיר, ואז להרתיח 1 דקה לפני השימוש.* זמין ב Uwajimaya (800-889-1928).
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר