מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה
מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות אם יש לך פלפל, קאיין, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, ו כריכי צלייה בלונדון עם מיונז לימון.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, יין אדום, מיצים, 2 כפות שמן, בצל ירוק, שום, פלפל לבן, וקיין בשקית ניילון 1 ליטר חובה כבדה.
להוסיף סטייק ושקית חותם, לחיצה על אוויר. להפוך את התיק לסטייק מעייל, ואז לרבד, מקורר, הופך את התיק מדי פעם, לפחות 4 שעות.
להעביר סטייק לצלחת ויוצקים 2 כפות מרינדה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 1 ליטר, השלכת שארית או הזמנה לשימוש אחר (ראה הערת טבחים, להלן). להביא סטייק לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל סטייק, חשוף, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 5 דקות. הפוך סטייק מעל, ואז להפחית את החום למחבת נמוכה ומכסה בינונית. המשך בישול עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' למרכז של רשם סטייק 49°, 10 עד 12 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד לפחות 15 דקות (הטמפרטורה הפנימית של סטייק יעלה 130-135°f עבור בינוני-נדיר).
בעוד סטייק מבשל ועומד, להביא מרינדה בסיר לרתיחה, ואז לשפוך לתוך קערה להתקרר לחלוטין.
להקציף במיונז עד בשילוב היטב וצינה, מכוסה, עד מוכן לשרת.
מחזיק סכין בזווית של 45 מעלות, לחתוך סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד ולהעביר מגש, ואז לטפטף עם כל מיצים שנצברו על קרש חיתוך.
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט מקורר, עם מיונז.
* סטייק יכול להיות מושרה עד 1 יום.* מיונז הדרים סויה יכול להיות מקורר עד 5 ימים.* אם הזמנת שאריות המרינדה לשימוש נוסף, מתח וקריר לחלוטין, חשוף, ואז להקפיא בשקית אטומה. להפשיר, ואז להרתיח 1 דקה לפני השימוש.* זמין ב Uwajimaya (800-889-1928).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר