אם יש לך שמן זית כתית נוספת, זרעי קימל, זרעי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל, צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום, ו ריזוטו תירס וcaraway עם Chard שוויצרי.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהשמן כמעט מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים וזורקים למעיל בשמן. Sauté במשך 10-12 דקות ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים משחימים על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
3
מפזרים מלח בזמן הבצלים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מוסיפים את הצ ' ארד לבצל ומערבבים היטב עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
לאחר chard wilts, 2 עד 4 דקות, מוסיפים את הדבש, זרעי קימל, זרעי סלרי, פלפל שחור. לזרוק היטב לשלב ולבשל עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)