מטוגנים בצלים ובצל עם קימל
אם יש לך שמן זית כתית נוספת, זרעי קימל, זרעי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל, צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום, ו ריזוטו תירס וcaraway עם Chard שוויצרי.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהשמן כמעט מעשן.
מוסיפים את הבצלים וזורקים למעיל בשמן. Sauté במשך 10-12 דקות ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים משחימים על הקצוות.
מפזרים מלח בזמן הבצלים מתבשלים.
מוסיפים את הצ ' ארד לבצל ומערבבים היטב עם מלקחיים.
לאחר chard wilts, 2 עד 4 דקות, מוסיפים את הדבש, זרעי קימל, זרעי סלרי, פלפל שחור. לזרוק היטב לשלב ולבשל עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את החומץ ממש לפני ההגשה.