מטעי מטעים
מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר של קונדיטורים, בוטנים, צבעי מאכל ואבקת מרנג. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. מתכונים דומים: גריסי מטע, פאי חזיר מטע, ו פלפלים ממולאים במטע.
הוראות
בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל, שלבו את שבבי הווניל וחמאת הבוטנים. מיקרוגל, לא מכוסה, בהספק של 50% למשך 1-1/2 עד 3-1 / 2 דקות או עד להמסה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים דגנים ובוטנים. לחץ לתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. פאן.
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר עד ליציבות, כ-30 דקות.
מחלקים את תבנית הסורגים לשניים. על חצי אחד, לחתוך כוכבים באמצעות משומן 2-1 / 2 אינץ'. חותך עוגיות בצורת כוכב.
חותכים את המחצית הנותרת ל 3-1 / 4 אינץ'. איקס 1-1 / 4-ב. ברים לפסים.
בקערה קטנה שלבו את הסוכר, המים, אבקת המרנג וקרם האבנית של הקונדיטורים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים גבוה במשך 4-5 דקות או עד שנוצרות פסגות נוקשות. מחלקים זיגוג בין שלוש קערות. גוון אחד אדום ואחד כחול והשאיר את הכפור שנותר לבן. מקשטים גזרות עם ציפוי ומפזרים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לה גרנד קורטאז ' רוז בלום ברוטבקבוק מסנוור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.