קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

מיומן, לחמניות קינמון נורווגיות

מיומן, לחמניות קינמון נורווגיות
מיומנות המתכון , לחמניות קינמון נורווגיות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 200 אוהדים. אם יש לך קינמון, שמרים מיידיים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Skillingsboller / לחמניות קינמון נורווגיות, Skolebrød ~ נורווגית "לחמניות בית הספר", ו Skillingsbollar-לחמניות קינמון וסוכר נורבגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 חמאה מקל בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את החלב והחום עד פושרים.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר הל ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
בקערה גדולה או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק, לשלב קמח, מלח, ושמרים מיידיים עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
שמרים מיידייםשמרים מיידיים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להוסיף נוזל ללוש עד צורות בצק דביק. כדי ללוש ביד, להפוך את הבצק על הדלפק מקומח קלות ללוש עד חלקה ולא דביק מדי, על 10 דקות, לאבק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. ללוש במערבל לעמוד, ללוש על מהירות נמוכה בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש. זה צריך למשוך מן הצדדים של המיקסר, אבל רק בקושי מקל לתחתית. אם לא, להוסיף כמויות קטנות של קמח ולאפשר להם להיות משולב באופן מלא עד המרקם הנכון מושגת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
מניחים כדור בצק בקערה גדולה ומכסים במגבת נקייה. השאר קערה במקום חם עד עלה לגודל כפול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בינתיים, לשלב מקל שנותר של חמאה, קינמון, ונותר 1/2 כוס סוכר בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים עד חמאה הוא פשוט נמס, ואז מאפשרים להתקרר בעוד הבצק מסיים עולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מחלקים בצק לשני כדורים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
עם מערוך, לגלגל כדור אחד לתוך ריבוע כ 14 אינץ 'לצד ו 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
מפזרים על צימוקים.)
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2
מגלגלים את הבצק הרחק ממך לתוך בול עץ הדוק ומניחים את צד התפר על קרש חיתוך. השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך אותו לגלילי 1 אינץ', תוך שימוש בתנועת ניסור עדינה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
3
העברת לחמניות לתבנית אפייה עטופה בנייר קלף, ריווח אותם על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חזור על שלבים 6 ו -7 עם כדור בצק שנותר, באמצעות תבנית אפייה נוספת (או, אם לא אכפת לך לחמניות שלך דבק יחד, אתה יכול להתאים את כולם לתוך תבנית אפייה אחת). מכסים לחמניות עם ניילון לעטוף ולאפשר לעלות במקרר במשך 10 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
כאשר מוכן לאפות, להסיר מחבתות מהמקרר ולמקם על הדלפק בעוד התנור מתחמם ל 232°. להתאים מדפי תנור לאמצע העליון והתחתון באמצע המיקום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מפזרים סוכר פנינה או סוכר מגורען על הלחמניות בדיוק כפי שאתה לוקח אותם מהתנור. החום מהלחמניות יגרום למקל הסוכר, אבל לא להמס.) לאפשר מגניב 5 דקות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
סוכר פנינהסוכר פנינה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®