מיונז בייקון
מיונז בייקון יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, חומץ תפוחים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מיונז בייקון, המבורגרים עם מיונז בייקון, ו מבשלים את הספר: מיונז שומן חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים שני מתלים לחלק את התנור לשלישים.מסדרים את חתיכות הבייקון בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה מעוטרים.
אופים במשך 10 דקות. לסובב את המחבתות בין המדפים ולהמשיך לאפות עד הבייקון הוא טחון וחום, על 5 עד 10 דקות יותר.
מעבירים את חתיכות הבייקון לצלחת גדולה מרופדת בנייר מגבת, ומניחים מגבות נייר נוספות בין כל שכבה של בייקון. בזהירות לשפוך את שומן הבייקון מן הסדינים אפייה לתוך כוס מדידה חסינת חום—אתה צריך 2/3 כוס. (אם אין לך מספיק שומן בייקון, להוסיף שמן צמחי לפי הצורך.) Discard any excess bacon fat.
תן לשומן הבייקון המדוד להתקרר במשך 15 דקות.
מניחים את החלמונים, חומץ וחרדל בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב. בעוד לטאטא כל הזמן, לאט לאט להוסיף את שומן בייקון או תערובת שומן-שמן בייקון בזרם דק עד שהוא משולב לחלוטין ואת התערובת מעובה ושמנת.
מוסיפים את המלח והפלפל ומקציפים לשלב; להשתמש באופן מיידי או לקרר עד 4 ימים.