מיונז תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מיונז תוצרת בית. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן canolan, חומץ יין, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מיונז תוצרת בית, מיונז תוצרת בית, ו מיונז תוצרת בית.
הוראות
מערבבים חלמון ביצה, מיץ לימון, חומץ, חרדל, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
להקציף עד מעורבב וצהוב בהיר, כ -30 שניות.
באמצעות 1/4 כפית למדוד ולטאטא כל הזמן, להוסיף 1/4 כוס שמן חלמון תערובת, כמה טיפות בכל פעם, על 4 דקות. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס שמן בזרם דק מאוד איטי, לטאטא כל הזמן, עד מיונז הוא עבה, על 8 דקות (מיונז יהיה בהיר יותר בצבע). כיסוי וצינה. האם קדימה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. שמור צונן.
כדי להפוך איולי, להוסיף 1 שן שום טחון לתערובת הביצה, ולהחליף שמן זית extravirgin עבור שמן קנולה.
* ביצה גולמית אינה מומלצת לתינוקות, לקשישים, לנשים בהריון ולאנשים עם מערכת חיסונית חלשה. כדי למנוע את הסיכון של זיהום סלמונלה, אתה יכול להשתמש חלמון ביצה מפוסטר במקום.