מייפל וקלבדוס-צלי כתר חזיר מזוגג עם מחית תפוחים-ערמונים
מייפל וקלבדוס-צלי כתר חזיר מזוגג עם מחית תפוחים-ערמונים נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, סבתא סמית ' אפל, קלבדוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי בשר חזיר ברוטב קלבדוס, צלי בשר חזיר עם מילוי נקניק ערמוני, ו צלוי כתר חזיר מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין צלי, לשלב 1/2 כוס קלבדוס, 1/4 סירופ כוס, ו sprig מרווה בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
Calvados
להתיז תמצית וניל
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום; להשליך מרווה sprig.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
4
קל צלוי עם ספריי בישול; לשפשף 1 1/2 כפיות מלח ופלפל על צלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
מניחים צלי על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
6
מברשת אחת-רבע של זיגוג על צלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
7
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 (לא להסיר צלי מהתנור); אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 45 דקות, צחצוח עם זיגוג כל 30 דקות. (לכסות את העצמות בנייר כסף אם הם מתחילים להיות חום מדי).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 (לא להסיר צלי מהתנור); לבשל 25 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של אוגרי צלי 15
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר צלי מהתנור; תן לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
כדי להכין מחית, בעוד אופה צלי, לשלב תפוח, ערמונים, 1/2 כוס קלבדוס, סוכר, וסירופ 2 כפות בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד אפל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
Calvados
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מניחים תערובת במעבד מזון; מוסיפים חצי וחצי, 2 כפות קלבדוס, 1/2 מלח כפית, ומרווה קצוצה. תהליך 1 דקה או עד חלקה.
הערה יין: מנה עם טעמים מורכבים כמו זה ראוי יין מורכב באותה מידה. עם אופיו הארצי, פינו נואר הוא רדיד גדול לטעמי מייפל וערמונים. בנוסף, בהשוואה לאדומים אחרים, פינו נואר יש חומציות בסיסית טובה כדי לאזן את העושר של חזיר צלוי. אחת הדוגמאות האהובות עליי במחיר בינוני הוא תומאס פוגרטי פינו נואר 2001 ($2