מייפל-טימין חזה עוף צלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה עוף צלוי מייפל-טימין יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חצאי חזה עוף על העור, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזה עוף צלוי עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, חזה עוף עם רוטב שמנת שיטאקי-טימין וגזר גמדי קלוי, ו חזה עוף צלוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
תנור חום 218°. מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד.
בקערה קטנה, מערבבים סירופ, חומץ, טימין, 1/2 כפית מלח ושום.
החל מצד אחד של כל עוף, לאט לאט לעבוד את האצבעות מתחת לעור. אתה מנסה לשחרר את הקשר בין העור לבשר, לא להסיר את העור.
מניחים עוף, צד עור למעלה, במחבת מרופדת בנייר כסף. עבור כל חתיכת עוף, להשתמש בכף כדי לטפטף על 2 כפות של תערובת סירופ מתחת לעור ולהתפשט באופן שווה על הבשר. נקודה כל אחד עם 1 כף של חתיכות חמאה. להחליף באופן שווה כל עור ייתכן שנעקר. לשפשף את העור עם שמן, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
עוף צלוי נחשף 30 עד 35 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (180F).
הסר מהתנור ולאפשר לנוח 5 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר reabsorb מיצים.