קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מייפל-טימין חזה עוף צלוי

מייפל-טימין חזה עוף צלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה עוף צלוי מייפל-טימין יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חצאי חזה עוף על העור, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזה עוף צלוי עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, חזה עוף עם רוטב שמנת שיטאקי-טימין וגזר גמדי קלוי, ו חזה עוף צלוי מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תנור חום 218°. מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה קטנה, מערבבים סירופ, חומץ, טימין, 1/2 כפית מלח ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
החל מצד אחד של כל עוף, לאט לאט לעבוד את האצבעות מתחת לעור. אתה מנסה לשחרר את הקשר בין העור לבשר, לא להסיר את העור.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מניחים עוף, צד עור למעלה, במחבת מרופדת בנייר כסף. עבור כל חתיכת עוף, להשתמש בכף כדי לטפטף על 2 כפות של תערובת סירופ מתחת לעור ולהתפשט באופן שווה על הבשר. נקודה כל אחד עם 1 כף של חתיכות חמאה. להחליף באופן שווה כל עור ייתכן שנעקר. לשפשף את העור עם שמן, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
עוף צלוי נחשף 30 עד 35 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (180F).
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
7
הסר מהתנור ולאפשר לנוח 5 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר reabsorb מיצים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן