מייפל סוכר בטטה צ'יפס
צ'יפס מייפל סוכר בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם מלח כשר, סוכר מייפל, בטטות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סאסי סוכר קינמון בטטה צ'יפס עם רוטב שמנת קוקוס מייפל טבילה, צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, ו קינמון וקוקוס צ'יפס בטטה סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר טיגון עמוק או סיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן צמחי כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל-350 מעלות F.
בקערה קטנה, להקציף יחד את הסוכר מייפל, פלפל שחור, מלח, קארי צהוב. שמור.
לשפשף את תפוחי האדמה המתוקים נקיים.
חותכים לחצי ולאחר מכן לתוך 12 אינץ ' עבה טריזים. כאשר שמן חם, להפחית את החום בינוני גבוה בזהירות לשים חצי הפרוסות בשמן. קוק הופך מדי פעם לחום מכל הצדדים, כ -10 עד 12 דקות.
הסר למגבת נייר מצופה מסננת לנקז.
מפזרים את הצ ' יפס עם חלק מתערובת התבלינים השמורה. מכסים במגבת נייר נוספת כדי להתחמם. חזור עם טריזים שנותרו.
מעבירים את הפרוסות לקערת הגשה ומקשטים עם בצל ירוק.