מילוי אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק מילוי. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 237 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מילוי פאי אפרסק, מילוי פאי אפרסק, ו מילוי עוגת אפרסק תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 30 דקות.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/3 כוס מים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין (כ 2 דקות).
תהליך תערובת אפרסק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. מערבבים בתערובת ג ' לטין וליקר אפרסק. כיסוי וצינה 8 שעות.