קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז

מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קונפי ברווז רגליים, סלרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה., ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי, ו מהו קונפי ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים וופלים לקוביות ומסדרים באופן שווה על תבנית אפייה, ואז אופים במשך 10 דקות או עד רק פריך וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא חם קצף, להוסיף את הבצל, שום, גזר וסלרי, לזרוק היטב מעיל ו sauté במשך 10-12 דקות עד שקוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את המרווה, משמשים, קונפי ברווז, התזה של ציר עוף, מלח ופלפל, לזרוק היטב לשלב, להנמיך את החום מעט לבשל במשך 5 דקות. מקפלים את קוביות הוופל, דואג לא לשבור אותם, עד מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ברווז שלםברווז שלם
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיף את סירופ מייפל וכוס של ציר עוף ומערבבים עד נספג לחלוטין. טעם של מלח ולהוסיף יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
העברת מלית תבשיל גדול, אריזה סביב הפינות, טפטוף באופן שווה עם שאר המניות (תוספת קטנה אם אתה אוהב את שלך בצד רגשני) ואופים חשופים ב 191° במשך 20 דקות או עד פריך וזהב-חום על גבי. עוד מתכונים מלית על מזון הרפובליקה:דלעת ועשב מלית
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אורז בר ולחם תירס מלית
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
8
רוטב לחם תירס עם שלושה פלפל
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'