תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קונפי ברווז רגליים, סלרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה., ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי, ו מהו קונפי ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים וופלים לקוביות ומסדרים באופן שווה על תבנית אפייה, ואז אופים במשך 10 דקות או עד רק פריך וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא חם קצף, להוסיף את הבצל, שום, גזר וסלרי, לזרוק היטב מעיל ו sauté במשך 10-12 דקות עד שקוף, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המרווה, משמשים, קונפי ברווז, התזה של ציר עוף, מלח ופלפל, לזרוק היטב לשלב, להנמיך את החום מעט לבשל במשך 5 דקות. מקפלים את קוביות הוופל, דואג לא לשבור אותם, עד מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ברווז שלם
1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיף את סירופ מייפל וכוס של ציר עוף ומערבבים עד נספג לחלוטין. טעם של מלח ולהוסיף יותר במידת הצורך.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
העברת מלית תבשיל גדול, אריזה סביב הפינות, טפטוף באופן שווה עם שאר המניות (תוספת קטנה אם אתה אוהב את שלך בצד רגשני) ואופים חשופים ב 191° במשך 20 דקות או עד פריך וזהב-חום על גבי. עוד מתכונים מלית על מזון הרפובליקה:דלעת ועשב מלית
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אורז בר ולחם תירס מלית
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירס
אורז בר, שטוף היטב
8
רוטב לחם תירס עם שלושה פלפל
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)