קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז

מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קונפי ברווז רגליים, סלרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה., ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי, ו מהו קונפי ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים וופלים לקוביות ומסדרים באופן שווה על תבנית אפייה, ואז אופים במשך 10 דקות או עד רק פריך וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא חם קצף, להוסיף את הבצל, שום, גזר וסלרי, לזרוק היטב מעיל ו sauté במשך 10-12 דקות עד שקוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים את המרווה, משמשים, קונפי ברווז, התזה של ציר עוף, מלח ופלפל, לזרוק היטב לשלב, להנמיך את החום מעט לבשל במשך 5 דקות. מקפלים את קוביות הוופל, דואג לא לשבור אותם, עד מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיף את סירופ מייפל וכוס של ציר עוף ומערבבים עד נספג לחלוטין. טעם של מלח ולהוסיף יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
העברת מלית תבשיל גדול, אריזה סביב הפינות, טפטוף באופן שווה עם שאר המניות (תוספת קטנה אם אתה אוהב את שלך בצד רגשני) ואופים חשופים ב 191° במשך 20 דקות או עד פריך וזהב-חום על גבי. עוד מתכונים מלית על מזון הרפובליקה:דלעת ועשב מלית
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אורז בר ולחם תירס מלית
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
8
רוטב לחם תירס עם שלושה פלפל
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)