מילוי כפרי ישן וטוב
מילוי כפרי ישן וטוב יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך קרקרים שרוולים, עופות תיבול, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו The Good Food Country Breeze, מילוי קציר כפרי, ו מילוי לחם כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
קרמבל לחם יבש בתנור לקערה גדולה.
מבשלים נקניק במחבת גדולה עד שהוא מתחיל חום.
מוסיף סלרי ובצל ו לטגן עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
יוצקים על תערובת לחם ואורז.
מוסיפים מלאי ומערבבים היטב.
מוסיפים מלח, פלפל, מרווה ותיבול עופות.
מוסיפים את הביצים המוכות וחמאה מומסת.
מערבבים היטב. שמור 2 כפות של תערובת המילוי עבור רוטב פטריות.
יוצקים מלית לתוך מחבת משומנת ואופים עד מבושל דרך חום זהוב, על 45 דקות.
מביאים את המניה ואת הקרביים לרתיחה.
מוסיפים מרק מרק תערובת מילוי שמורות. הפוך slurry על ידי לטאטא יחד את קורנפלור ומים ולהוסיף את המניה רותחים; לבשל 2 עד 3 דקות. בינתיים, לטגן פטריות עד השחמה בחמאה.
מוסיפים פטריות לרוטב עם ביצה ומלח ופלפל, לפי הטעם.