מילוי מוס משמש
מילוי מוס משמש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ג'לטין, סירופ תירס בצבע בהיר, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. נסו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו מילוי מוס שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 מיץ תפוזים 1/2 כוסות ואת משמשים בסיר nonaluminum גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד משמשים הם מכרז.
שלב 1/4 כוס מיץ תפוזים וחצי של תערובת משמש בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה; לשפוך לתוך קערה גדולה במיוחד. חזור על ההליך עם תערובת משמש הנותרים מיץ תפוזים 1/4 כוס, למעט להשאיר תערובת בבלנדר.
מפזרים את הג ' לטין על הנותרים 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים בסיר; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה 10 דקות, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מוסיפים תערובת ג ' לטין לתערובת משמש בבלנדר ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את תערובת משמש בקערה, ערבוב עד היטב מעורבב.
מניחים קערה על קערה גדולה נוספת מלאה קרח; לתת לעמוד עד תערובת משמש הוא מקורר מעובה (כ 30 דקות), ערבוב לעתים קרובות גירוד הצדדים של קערה. (אם התערובת מקימה יותר מדי, לטאטא אותו עד שהוא הופך להיות כמו פודינג שוב.)
מערבבים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר), סוכר, מים וסירופ תירס בקערה גדולה במיוחד ישר צדדי.
מניחים קערה מעל מים רותחים בסיר גדול (מים לא צריך לגעת בתחתית הקערה). מקציפים תערובת ביצה לבן במהירות בינונית של מיקסר 7 דקות. להגביר את המהירות גבוהה; לנצח במשך 10 דקות או עד התערובת היא חלקה satiny פסגות נוקשות מתחילים להיווצר.
הסר קערה מן מים רותחים; להכות וניל.
מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת משמש; לכסות ולקרר לפחות 8 שעות או עד 4 ימים.