קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מילוי מוס משמש

מילוי מוס משמש
מילוי מוס משמש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ג'לטין, סירופ תירס בצבע בהיר, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. נסו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו מילוי מוס שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 מיץ תפוזים 1/2 כוסות ואת משמשים בסיר nonaluminum גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד משמשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
שלב 1/4 כוס מיץ תפוזים וחצי של תערובת משמש בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה; לשפוך לתוך קערה גדולה במיוחד. חזור על ההליך עם תערובת משמש הנותרים מיץ תפוזים 1/4 כוס, למעט להשאיר תערובת בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים את הג ' לטין על הנותרים 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים בסיר; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה 10 דקות, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים תערובת ג ' לטין לתערובת משמש בבלנדר ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את תערובת משמש בקערה, ערבוב עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים קערה על קערה גדולה נוספת מלאה קרח; לתת לעמוד עד תערובת משמש הוא מקורר מעובה (כ 30 דקות), ערבוב לעתים קרובות גירוד הצדדים של קערה. (אם התערובת מקימה יותר מדי, לטאטא אותו עד שהוא הופך להיות כמו פודינג שוב.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר קערה מקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מערבבים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר), סוכר, מים וסירופ תירס בקערה גדולה במיוחד ישר צדדי.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים קערה מעל מים רותחים בסיר גדול (מים לא צריך לגעת בתחתית הקערה). מקציפים תערובת ביצה לבן במהירות בינונית של מיקסר 7 דקות. להגביר את המהירות גבוהה; לנצח במשך 10 דקות או עד התערובת היא חלקה satiny פסגות נוקשות מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הסר קערה מן מים רותחים; להכות וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת משמש; לכסות ולקרר לפחות 8 שעות או עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה