קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מילוי מוס משמש

מילוי מוס משמש
מילוי מוס משמש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ג'לטין, סירופ תירס בצבע בהיר, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. נסו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו מילוי מוס שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 מיץ תפוזים 1/2 כוסות ואת משמשים בסיר nonaluminum גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד משמשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
שלב 1/4 כוס מיץ תפוזים וחצי של תערובת משמש בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה; לשפוך לתוך קערה גדולה במיוחד. חזור על ההליך עם תערובת משמש הנותרים מיץ תפוזים 1/4 כוס, למעט להשאיר תערובת בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מפזרים את הג ' לטין על הנותרים 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים בסיר; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה 10 דקות, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים תערובת ג ' לטין לתערובת משמש בבלנדר ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את תערובת משמש בקערה, ערבוב עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מניחים קערה על קערה גדולה נוספת מלאה קרח; לתת לעמוד עד תערובת משמש הוא מקורר מעובה (כ 30 דקות), ערבוב לעתים קרובות גירוד הצדדים של קערה. (אם התערובת מקימה יותר מדי, לטאטא אותו עד שהוא הופך להיות כמו פודינג שוב.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הסר קערה מקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מערבבים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר), סוכר, מים וסירופ תירס בקערה גדולה במיוחד ישר צדדי.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מניחים קערה מעל מים רותחים בסיר גדול (מים לא צריך לגעת בתחתית הקערה). מקציפים תערובת ביצה לבן במהירות בינונית של מיקסר 7 דקות. להגביר את המהירות גבוהה; לנצח במשך 10 דקות או עד התערובת היא חלקה satiny פסגות נוקשות מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
הסר קערה מן מים רותחים; להכות וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת משמש; לכסות ולקרר לפחות 8 שעות או עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה