מילוי משמש-פקאן Herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Herbed משמש-פקאן מלית. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו לחם קוביות 2 אינץ', פטרוזיליה, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -42 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: כל-מילוי משמש ופקאן צלוי, לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, ו מילוי צדפות Herbed.
הוראות
מורחים קוביות לחם בשכבה שטוחה על 2 גיליונות אפייה. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד מיובש אבל לא השחמה, על 20 דקות.
העברה לקערה; מגניב לחלוטין. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375F.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי; מוקפצים עד מתרככים אבל לא משחימים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מרווה, פטרוזיליה וקורנית.
יוצקים מרק, להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה.
מוסיפים ביצים לקערה עם קוביות לחם, מערבבים למעיל.
יוצקים תערובת מרק; מערבבים משמשים פקאנים. עונה עם 1/2 כפית. מלח 3/4 כפית. פפר. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת 3 ליטר. (ניתן לעשות עד לנקודה זו עד 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מכסים בנייר כסף; אופים במשך 30 דקות.
תן לעמוד במשך 10 דקות; לשרת.