מילוי עוגת עגבניות ירוקה
מילוי עוגת עגבניות ירוקה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם מיץ לימון, קינמון טחון, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, עוגת העגבניות של סנדי, ו עוגת תה ירוק עם מילוי שעועית אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בתנור הולנדי; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 2 שעות ו 30 דקות או עד עגבניות ותפוח הם מכרז מתעבה נוזלי.
יוצקים תערובת חמה לתוך צנצנות חמות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות.
תהליך באמבט מים רותחים - 15 דקות.
רול כל piecrust להכניס למקרר מ 1 (15 אונקיה) חבילה לתוך עובי 1/8 אינץ'. הקש 1 פאי קרום לתוך pieplate 9 אינץ'; מקפלים קצוות תחת ו crimp. כף 4 1/2 כוסות עוגת עגבניות ירוקה מילוי לתוך piecrust; נקודה עם 2 כפות חמאה.
גזור שנותר piecrust לרצועות 1/2 אינץ'; לארגן עיצוב סריג מעל מילוי.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר.
אופים עוגה ב 425 במשך 10 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ואופים 30 דקות או עד הזהב.