מילוי עוגת פאדג'חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פאדג חם מילוי. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך סוכר, חמאה, מלח שולחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, רוטב פאדג'חם, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל חצי וחצי, חמאה, שוקולד מריר קצוץ בקערה בטוחה במיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד שהשוקולד נמס. מערבבים עד חלקה. מערבבים יחד סוכר, קקאו, קמח ומלח בקערה בינונית. מערבבים ביצים, חלמונים, ותערובת שוקולד מומסת. השתמש מיד, או לשפוך מילוי לתוך 1-qt. ג ' אר, תירגע. חנות מילוי במקרר עד 7 ימים. (
התערובת תתעבה ככל שתתקרר.)
כדי להכין עוגת פאדג ' חם: מחממים תנור ל 35
Fit 1 piecrust בקירור לתוך צלחת עוגה עמוקה משומנת קלות 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל את הקצוות מתחת, ו crimp.
יוצקים עוגת פאדג ' חם מילוי לתוך קרום מוכן; אופים 45 דקות או עד מילוי פחזניות, המרכז מוגדר, העליון מתחיל לפצח סביב הקצוות. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
חבילה ב: Weck tall 7-עוז. צנצנת זכוכית ($50; westelm.com)