קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי פטריות בר

מילוי פטריות בר
ניתן להכין את המתכון למילוי פטריות בר תוך כ-45 דקות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון ואובו, מכיל 287 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 2.32 דולר למנה , תקבלו תוספת ל-16 מנות. לכו לחנות וקנו בצלצלי שאלוט, מרווה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 67% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , קונכיות ממולאות עוף ופטריות בר , וריזוטו פטריות בר משוק איכרים .

הוראות

1
ערבבו את 2 כוסות המים החמים ואת פטריות הפורצ'יני, והניחו לעמוד עד שהפטריות מתרככות. כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2
סננו, שמרו את נוזל ההשריה. סחטו את הפורצ'יני יבש וקיצצו גס.
3
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). מחלקים את קוביות הלחם בין שתי תבניות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים עד תחילת השחמה. כ-15 דקות. מצננים ואז מעבירים לקערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
ממיסים את החמאה בסיר הולנדי כבד על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
6
מוסיפים את הכרישה, בצלצלי השאלוט, הקרימיני או פטריות הכפתור והשיטאקי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מטגנים עד להזהבה ורכות, כ-15 דקות.
8
מערבבים פנימה את הסלרי ופטריות הפורצ'יני ומטגנים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
9
מעבירים את התערובת לקערה עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, אגוזי לוז, טימין ומרווה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את הביצים הטרופות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
אופים את המילוי בהודו: ממלאים את החלל הראשי במלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
שלבו את הציר ו-1/2 כוס מנוזל ההשריה של הפורצ'יני ששמרתם בכוס מדידה גדולה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
13
הוסיפו מספיק תערובת ציר למלית הנותרת כדי להרטיב אותה. הניחו את המלית הנותרת בתבנית אפייה משומנת. כסו בנייר כסף משומן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
14
אפו את המילוי בתבנית לצד ההודו עד שהוא מתחמם היטב, כ-30 דקות. הסירו את המכסה ואפו עד שהחלק העליון פריך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
לאפיית כל המילוי בתבנית: מחממים תנור ל-325 מעלות פרנהייט. משחים תבנית אפייה בגודל 15x10x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
ערבבו לתוך המלית 3/4 כוס נוזל השריית הפורצ'יני ששמרנו ו-3/4 כוס ציר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
17
מעבירים את המילוי לתבנית המוכנה. מכסים בנייר כסף משומן ואופים עד שהמילוי מתחמם היטב, כשעה. מסירים את המכסה ואופים עד שהחלק העליון פריך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®