קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות14
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי קרקרים® RITZÂ

מילוי קרקרים® RITZÂ
Ritzâ ® קרקר מלית עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קרקר מלית, כוכב של RITZÂ, ו פרת משה רבנו® RITZÂ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. מבשלים פטריות, בצל וסלרי בחמאה במחבת על חום בינוני עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירורי קרקר, אגוזי מלך, פטרוזיליה, תיבול עוף, תערובת פלפל וירקות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים מרק וביצים, משליכים עד מעורבב היטב. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר או מחבת; לכסות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים 30 עד 40 דקות או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה