מילוי שאור עם תפוחים ונקניק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 200 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם שאור, בצל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מילוי שאור עם בייקון ותפוחים, מילוי שאור עם פטריות, תפוחים, ומרווה, ו מילוי שאור עם נקניק מרווה ותפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים את קוביות הלחם בשכבות בודדות על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד קלוי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.