קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

מילוי תפוחים

מילוי תפוחים
מילוי תפוחים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם תפוחים, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו מילוי עוגת תפוחים Stovetop ומעל פאי תפוחים 18, מילוי פאי תפוחים, ו מילוי פאי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תפוחים ומים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 30 דקות או עד מכרז. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחית תפוחים מעט, ומערבבים בסוכר. מילוי מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
הערה: הטעם של עוגת מחסנית משופרת כאשר מאוחסנים במשך כמה ימים.