מילוי תפוחים-ערמונים
מילוי תפוחים-ערמונים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ערמונים, חמאה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מילוי ערמונים ותפוחים, ערמונים, כרישה ומילוי תפוחים, ו טורקיה עם תפוח-ערמון מלית סיידר רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את החלה על 3 גליונות אפייה גדולים ושטופים ואופים במשך 15 דקות, או עד חום זהוב.
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה מאוד.
מוסיפים את הערמונים לחלה. הפעל את התנור ל 40
בינתיים, להמס את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את צלעות הסלרי והעלים ואת הבצל והפטרוזיליה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -20 דקות.
מוסיף את התפוחים, קורנית ומרווה; לזרוק היטב. בקערה, מערבבים את הביצים עם 2 כוסות של המניה ומתבלים עם 1 כף מלח ו 1/2 כפית פלפל.
יוצקים מעל החלה; מערבבים היטב.
הוסף עוד 1/2 ל 1 כוס של מלאי; המילוי צריך להיות לח אבל הלחם עדיין צריך להיות שלם.
חמאה 2 גדול, רדוד זכוכית מנות אפייה ולהפיץ את המילוי בהם.
אופים את המילוי במשך 20 דקות, או עד מחומם דרך פריך על גבי.