קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי תפוחים-ערמונים

מילוי תפוחים-ערמונים
מילוי תפוחים-ערמונים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ערמונים, חמאה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מילוי ערמונים ותפוחים, ערמונים, כרישה ומילוי תפוחים, ו טורקיה עם תפוח-ערמון מלית סיידר רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את החלה על 3 גליונות אפייה גדולים ושטופים ואופים במשך 15 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הערמונים לחלה. הפעל את התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חלהחלה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, להמס את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את צלעות הסלרי והעלים ואת הבצל והפטרוזיליה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מעבירים לקערה עם החלה.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיף את התפוחים, קורנית ומרווה; לזרוק היטב. בקערה, מערבבים את הביצים עם 2 כוסות של המניה ומתבלים עם 1 כף מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים מעל החלה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
10
הוסף עוד 1/2 ל 1 כוס של מלאי; המילוי צריך להיות לח אבל הלחם עדיין צריך להיות שלם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
חמאה 2 גדול, רדוד זכוכית מנות אפייה ולהפיץ את המילוי בהם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
אופים את המילוי במשך 20 דקות, או עד מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®