קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי תפוחים-ערמונים

מילוי תפוחים-ערמונים
מילוי תפוחים-ערמונים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ערמונים, חמאה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מילוי ערמונים ותפוחים, ערמונים, כרישה ומילוי תפוחים, ו טורקיה עם תפוח-ערמון מלית סיידר רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים את החלה על 3 גליונות אפייה גדולים ושטופים ואופים במשך 15 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים את הערמונים לחלה. הפעל את התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חלהחלה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים, להמס את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את צלעות הסלרי והעלים ואת הבצל והפטרוזיליה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מעבירים לקערה עם החלה.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיף את התפוחים, קורנית ומרווה; לזרוק היטב. בקערה, מערבבים את הביצים עם 2 כוסות של המניה ומתבלים עם 1 כף מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
יוצקים מעל החלה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
10
הוסף עוד 1/2 ל 1 כוס של מלאי; המילוי צריך להיות לח אבל הלחם עדיין צריך להיות שלם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
11
חמאה 2 גדול, רדוד זכוכית מנות אפייה ולהפיץ את המילוי בהם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
אופים את המילוי במשך 20 דקות, או עד מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק