מיני בורגר הודו עם גורגונזולה
אם יש לכם מיונז, פלפל, חזה הודו טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המבורגר הודו עם סלט שום עם שמנת Gorgonzolan וצ'ילי, המבורגר הודו מיני, ו מיני שעועית שחורה הודו המבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים גבינה, ערבוב עם מזלג רק עד בשילוב. מחלקים תערובת טורקיה לתוך 12 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי עבה 1/4 אינץ'.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף 4 קציצות; לבשל 2 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות מעל; לבשל 2 דקות או עד שנעשה.
מניחים קציצות על תבנית אפייה גדולה בשכבה אחת. חזור על הליך עם שאריות קציצות. קציצות מגניבות לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד; להקפיא עד המשרד.
מניחים בשכבה אחת בשקיות פלסטיק zip-top; להקפיא עד 3 חודשים.
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים קציצות על תבנית אפייה בשכבה אחת; מכסים בנייר כסף.
אופים 10 דקות או עד מחומם היטב. תתחמם.
מערבבים מיונז, מלפפון חמוץ, ו 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה.
חותכים לחמניות בחצי אופקית.
מורחים על תערובת מיונז כפית 1 על המחצית התחתונה של כל גליל; העליון כל אחד עם 1 קציצת הודו וחסה חתיכה 1. כיסוי עם צמרות של לחמניות.