קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מיני טירמיסו אקלר

מיני טירמיסו אקלר
מיני Tiramisu Éclairs הוא מתכון ים תיכוני המגיש 20. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית, גבינת מסקרפונה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מיני Tiramisu Éclairs, Tiramisu Eclairs, ו מיני אקלרים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר כבד בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להוסיף 1 של הביצים לנצח עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף את הביצה השנייה והכה עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה, להוסיף את הביצה הנותרת, ולהכות עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, לפחות 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעבירים את הבצק לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את הבצק בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש וחותכים כ-1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.) צינור 20 (2-1 / 2-by-1-אינץ') אצבעות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם על 1 אינץ ' זה מזה. ללטף בעדינות את כל טיפים דקים עם אצבע טבול בקערת המים השמורה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 177°, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בתוך, על 30 עד 35 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 30 דקות עבר).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לנשימות להתקרר לחלוטין, לפחות 20 דקות.למילוי: כאשר מוכן לשרת, מניחים את כל חומרי המילוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להקציף במהירות נמוכה עד אבקת הסוכר הוא פשוט משולב. הגבירו את המהירות לגבוה וקציפו עד שיוצרו פסגות בינוניות, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
להעביר את התערובת שקית צנרת גדולה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את המילוי בשקית פלסטיק גדולה resealable וחותכים כ 1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1
לטאטא את הקרם, Marsala, ואבקת אספרסו יחד בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד חלקה; להפריש. (אם התערובת עבה מדי כדי להפעיל בקלות את כף, לטאטא יותר קרם 1/2 כפית בכל פעם.כדי להרכיב: באמצעות סכין קילוף, לחתוך חריץ בצד הארוך של כל éclair, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך דרך המאפה. בעדינות לפתוח את éclairs.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הסר את המילוי מהמקרר וצינור אותו למחצית התחתונה של כל éclair. סגור את éclairs. בזהירות להרים אותם עם האצבעות שלך, לטבול את צמרות זיגוג, ואז להחזיר אותם אל זיגוג גיליון אפייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים את אבקת הקקאו במסננת משובחת ומסננים אותו בנדיבות על צמרות éclairs.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
בואו לשבת עד זיגוג קובע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן