מיני לזניות עם תירס מתוק ומסקרפונה
מיני לזניה עם תירס מתוק ומסקרפונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם פלפל, שום, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. נסו תרד-ארטישוק מיני לזניה, מיני לזניות ירקות (מיוצרות בתבניות מאפינס!), ו מיני כלבי תירס עם פלפל מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מסדרים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות פ חמאה 6 (10 אונקיות) רמקינס. הניחו בצד.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -8 דקות.
מסננים. בעזרת 2 אטריות לזניה מבושלות בצורת" איקס", מרפדים כל רמקין, דוחפים את האטריות בעדינות לתחתית הרמקינס, ומאפשרים לכל עודף פסטה להסתובב בצדדים.
במעבד מזון מערבבים את התירס, השמנת והשום עד שהם עבים.
מוסיפים את המסקרפונה, 1 כוס מגבינת פקורינו רומנו, גרידת הלימון, המלח והפלפל. מערבבים עד חלקה.
מוסיפים את הבזיליקום ואת הדופק עד רק בשילוב. כף 1/4 כוס מהמלית לתחתית כל רמקין ומפזרים 2 כפות מהפרובולון. מקפלים 2 חתיכות פסטה תלויות מעל המילוי, (גוזמים את קצות הפסטה במספריים, במידת הצורך).
מוסיפים עוד 1/4 כוס מילוי לכל רמקין ומעליהם עוד 2 כפות פרובולון. מקפלים מעל 2 חתיכות הפסטה הנותרות.
כף את כל המילוי שנותר על גבי הפסטה.
מפזרים את החלקים העליונים עם יתרת 1/2 כוס פקורינו רומנו ומזלפים שמן זית. מסדרים את הרמקינס על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהצמרות מזהיבות והמילוי מבעבע, בערך 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
להגשה: העבירו סכין סביב קצה הרמקינס כדי לשחרר את הלזניות. פורמים את הלזניות על צלחות הגשה ומגישים.