מיני עוגיות רול קינמון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות גליל מיני קינמון. תמורת 31 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 184 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. אם יש לכם שוקולד אפייה, אבקת אפייה, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגות גבינה מיני רול קינמון, מיני סופגניות רול קינמון ומיני עוגות תפוחים רול קינמון.
הוראות
בקערה גדולה, קרם חמאה ו-1-1/4 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה חלמונים, כף דבש ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ושמנת הטרטר; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מעצבים כף גדושה של בצק ל-6 אינץ'. עֵץ. בקערה רדודה, מערבבים קינמון ושארית הסוכר; לגלגל בול קינמון-סוכר. סליל ברופף יומן לצורת ספירלה; מניחים על תבנית אפייה משומנת. חזור, הנחת עוגיות במרחק של 1 אינץ' זה מזה.
מפזרים את יתרת הקינמון-סוכר.
אופים ב-350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות.
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה. בקערה קטנה, ממיסים שוקולד אפייה עם הדבש הנותר; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים לעמוד עד להתייצבות. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. מרלו סנט פרנסיס רזרב עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![מרלו שמורת סנט פרנסיס]()
מרלו שמורת סנט פרנסיס
שמורת סנט פרנסיס' מרלו מיוצרת ומגדלת באופן בלעדי מחלקה של 20 דונם הממוקמת בלב כרם האחוזה בעמק סונומה. תצורת הקרקע ייחודית, מנוקזת היטב עם קרקעות עליון של סלעים, חצץ וחצץ המניבות כמויות קטנות של ענבים לגפן וריכוז מצוין של פרי. המיקרו אקלים הקריר של הכרם מתמתן על ידי הרוחות מהאוקיינוס השקט ומפרץ סן פרנסיסקו ומאופיין בערפילי הבוקר והערב. טמפרטורות לילה קרירות אלו הן קריטיות לפיתוח פירות מורכבים באיכות מעולה. הגפנים מושקות בטפטוף וחופות מדוללות על ידי הסרת עלים מהגפנים כדי להגביר את החשיפה לשמש, לרכז צבע וטעם. הקציר מתרחש בדרך כלל בין אמצע ספטמבר לסוף אוקטובר. הפרי נקצר ביד ונמעך לתוך מיכלי נירוסטה מבוקרים בטמפרטורה. התסיסה מתבצעת תוך 8 עד 15 ימים. המגרשים השונים נדחפים לחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי חדשות ובנות שנה, ונשארות נפרדות במהלך תקופת היישון של 24-30 חודשים. לאחר מכן התערובת מורכבת. הביקבוק מתבצע ללא קנס או סינון והיין מוחזק תשעה עד עשרה חודשים לפני השחרור.