מיני פיצות מפחידות
מפחיד מיני פיצות לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מים חמים מאוד, ירקות פלוס! שמן, פטרוזיליה מתולתלת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 139 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מיני פיצות מפחידות, מיני פיצות מצמררות של פליישמן, ו פיצות בראוני מפחידות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שלב בקערה גדולה 2 כוסות קמח, שמרים לא מומסים, סוכר ומלח.
מוסיפים מים חמים מאוד ושמן; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, בערך 1 דקה.
מוסיפים בהדרגה מספיק קמח שנותר להכנת בצק רך. בצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש * * על משטח מקומח, להוסיף קמח נוסף במידת הצורך, עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -4 דקות. מחלקים את הבצק ל -8 מנות; לכסות. (אם באמצעות מהיר
תפחו שמרים, תנו לבצק לתפוח בשלב זה למשך 10 דקות.)
טפחו על כל מנת בצק בידיים מקומחות לעיגול בגודל 8 אינץ'על תבנית משומנת. יוצרים שפה על ידי צביטת קצה הבצק.
מוסיפים קרום שני לאותו תבנית אפייה.
אופים 6 עד 7 דקות, הבצק פשוט יתייצב ורק ישחים קלות בתחתית.
הסר קרום לרשת להתקררות. ממשיכים עם בצק הפיצה שנותר. (עובד הכי טוב להשתמש בכמה ניירות אפייה.) עשוי להשתמש קרום מיד או מקום בשקיות מקפיא להקפיא עד 1 חודש.
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 475 מעלות צלזיוס.
מורחים כל קרום ברוטב פיצה. למעלה עם תוספות רצויות לעשות עיצובי ליל כל קדושים! חזור על הפעולה עם שאר הפיצות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 6 עד 8 דקות, עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות ותחתית הקרום שחומה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה בתפריט? נסה להתאים עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -120 דולר.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו
ויגנה דל סורבו היא תערובת של סנג ' ובזה וקברנה סוביניון מכרמים בעלי חשיפה לדרום מערב וגפנים בנות 30 שנה.