מיני קישים לארוחת בוקר עם קרום תפוחי אדמה
אם יש לך בייקון, ביצים, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מיני קישים לארוחת בוקר עם קרום תפוחי אדמה, קישים לארוחת בוקר/ כוסות חזיר וביצה אפויות, ו פשטידות מיני פטריות ונקניקיות לארוחת בוקר.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
להכין תפוחי אדמה לפי ההוראות. מחלקים תערובת תפוחי אדמה באופן שווה בין כוסות מאפין, לחיצה בצד התחתון ומעלה של כל כוס כדי ליצור קרום.
מפזרים בייקון וגבינה באופן שווה בכוסות. בקערה בינונית, לנצח ביצים ושמנת.
יוצקים מילוי שווה בכוסות, על 1/4 כוס כל אחד.
אופים 25 עד 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.