אם יש לכם allspice, splash milk, pancetta, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: מיני קציצה Minestra, Minestra קציצה מיני (רייצ'ל ריי), ו מיני נקניק כדורי בשר Minestra.
הוראות
1
בסיר מרק עם תחתית כבדה מחממים שמן זית על חום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף pancetta ומבשלים עד קריספ, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
מוסיפים בצל ו -2 שיני שום וקמח 4 עד 5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את האסקרול וילט. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים שעועית, מוסיפים מלאי ומים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בעוד המניה מגיעה לרתיחה, לשלב בשר, ביצה, פירורי לחם, חלב, קומץ גבינה, שומר, allspice, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
לשלב ולהתגלגל לתוך כדורי 1 אינץ', ולהוסיף למרק. מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים פסטה ומבשלים 6 דקות יותר. כבה את החום, מקשט עם גרידת לימון ומגיש עם גבינה עברה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים