מיני תרד וקיש פטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מיני תרד וקיש פטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 188 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת בייקון הודו, חלבונים, אגוז מוסקט ופטריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מיני תרד וקיש פטריות, קיש תרד מיני, ו מיני תרד וקיש סרטנים.
הוראות
מחממים את התנור ל - 375 מעלות פרנהייט.מצפים קלות תבנית מאפינס נון-סטיק של 12 כוסות בתרסיס בישול נון-סטיק.
ערפל מחבת טפלון גדולה עם יותר תרסיס בישול טפלון והניח על אש בינונית.
מוסיפים את בייקון ההודו ומבשלים הופכים לעתים קרובות עד שהם פריכים, בערך 8 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך וקוצצים גס.
באותה מחבת מחממים את השמן.
מוסיפים את הפטריות, השאלוט ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מבשלים עד שאלוט רך והפטריות יבשות ושחומות קלות, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את התרד התינוק ואגוז המוסקט עד שהתרד פשוט נבול, אך עדיין ירוק עז, 2 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
בינתיים מקציפים את הביצים, החלבונים, החלב והמלח והפלפל עד לאיחוד טוב. מערבבים פנימה את הגבינה. מחלקים את תערובת הביצים באופן שווה בין תבניות המאפינס וממלאים אותן בערך באמצע הדרך. מעליו באופן שווה את תערובת הפטריות והתרד ואז את הבייקון הקצוץ.
אופים עד שהקישים תפוחים היטב, חומים זהובים ומתייצבים, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ירקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם הבחירות המובילות שלי לקיש. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. דום פריניון (כמוסה קרועה) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 329 דולר לבקבוק.
![דום פריניון (כמוסה קרועה)]()
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.