מינסטרונה עם פירורי פרמזן פריכים היא מנה עיקרית המתאימה ל-20 סועדים. תמורת 2.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות . מתכון זה מ-Foodnetwork דורש פטרוזיליה, פרמזן, פנצ'טה ובצל. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 54% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את ברוקולי עם פירורי לחם מוקפצים ושום , ריזוטו לימון וארקה עם פירורים מטוגנים באנשובי , ואת המתכון הטוב ביותר למרק מינסטרונה .
הוראות
1
שמים את השעועית בסיר גדול ומכסים אותה במים בגובה של 5 ס"מ. מביאים לרתיחה ומבשלים את השעועית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסירו מהאש, כסו והניחו לשבת במשך שעה. (או כסו את השעועית במים קרים והניחו לה להשרות למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
3
תחילת המרק: בסיר מרק גדול על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 3 כפות שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את הפנצ'טה, הבצל, הסלרי, הגזר והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
5
סננו את השעועית והוסיפו אותה לסיר יחד עם העגבניות ו-1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
יוצקים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך שעה עד שעה וחצי, מוסיפים מים אם רוצים עוד נוזלים. המרק צריך להיות סמיך: כדי להסמיך את המרק, שוברים חלק מהשעועית בעזרת גב כף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
הסר את עלי הדפנה וזורק אותם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1
חממו את התנור ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
ערבבו את פירורי הלחם, יתרת הטימין והרוזמרין והגבינה על תבנית אפייה. תבלו במלח ופלפל וטפטפו מעל כרבע כוס שמן זית; ערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד שהפירורים זהובים ופריכים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
להגשה, מזגו את המרק לכוסות קטנות, ספלים או קערות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מעל פירורים פריכים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר