מיסו-ג'ינג'ר מושרה סלמון בגריל
סלמון מטוגן ברוטב מיסו-ג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 325 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, שמן שומשום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון ברוטב מיסו-ג'ינג'ר, סלמון בגריל ברוטב מיסו, ו סלמון במרינדה מיסו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את מיסו, מירין, חומץ, רוטב סויה, בצל ירוק, זנגביל, ושמן שומשום בקערה קטנה.
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה, יוצקים את המרינדה מעל, ולהפוך למעיל. לכסות ולשרות במשך 30 דקות במקרר.
הסר את הדג מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל. גריל סלמון, צד העור למטה, עם הכיסוי סגור, עד חום זהוב קרום נוצר, על 3 עד 4 דקות. הפוך את הסלמון ולהמשיך צלייה במשך 3 עד 4 דקות עבור doneness בינוני.
טפטוף עם קצת מיץ yuzu, אם תרצה, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.