מיסו ומרק תירס
אם יש לכם שמן שומשום, מלח, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מיסו ומרק תירס, מרק אטריות מיסו עם תירס, כרוב, אפונה הצמד, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג (מתכונים דומים).
הוראות
שאלוט זיעה וג ' ינג ' ר בשמן בסיר גדול. מערבבים בקמח ומבשלים עד שהוא נראה כמו חול רטוב.
מוסיפים ממרח מיסו, רוטב סויה, רוטב דגים, סוכר, שמן שומשום ופתיתי צ ' ילי. להביא לרתיחה ולבשל 20 דקות.
מוסיפים תירס וטופו ומבשלים 10 דקות יותר.
מוסיפים אפונה שלג או אפונה קפואה ומבשלים עד ירוק תוסס. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח.