קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מיסו ומרק תירס

מיסו ומרק תירס
אם יש לכם שמן שומשום, מלח, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מיסו ומרק תירס, מרק אטריות מיסו עם תירס, כרוב, אפונה הצמד, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שאלוט זיעה וג ' ינג ' ר בשמן בסיר גדול. מערבבים בקמח ומבשלים עד שהוא נראה כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
2
להקציף במלאי ומים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים ממרח מיסו, רוטב סויה, רוטב דגים, סוכר, שמן שומשום ופתיתי צ ' ילי. להביא לרתיחה ולבשל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תירס וטופו ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים אפונה שלג או אפונה קפואה ומבשלים עד ירוק תוסס. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח.
מרכיבים שתצטרך