המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, שבבי טורטייה נאצ'ו, אגוזים גרעיני תירס פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה למיקרוגל, מערבבים דגנים, בוטנים, בייגלה ואגוזי גרעין תירס.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום מולבן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, חמאת מיקרוגל נחשפה על גבוה על 40 שניות או עד מותך. מוסיפים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
יוצקים על תערובת דגנים; מערבבים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
4
מיקרוגל נחשף על גבוה במשך 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה. מערבבים בשבבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מורחים על נייר שעווה או נייר כסף כדי להתקרר. לאחסן במיכל אטום.