קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מירליטונים ממולאים על חוף הים (צ'יוטה)

מירליטונים ממולאים על חוף הים (צ'יוטה)
צריך תוספת חלב חינם? מירליטונים ממולאים על חוף הים (Chayote) יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך להשתמש תיבול קריאולי, סלרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: Crawfish-ממולאים Mirlitons, שרימפס וסרטנים ממולאים Mirlitons, ו Chayote עם גבינה (ממולא & אפוי).

הוראות

1
הסר מהמים ולהניח בצד להתקרר. מחממים תנור ל 204°. לאחר mirlitons הם מגניבים מספיק כדי לטפל, לחתוך אותם חצי לאורכו (חיתוך דרך הצד הרחב ביותר) ולהסיר את הזרע. השתמש בכפית אשכולית או כדור מלון כדי להסיר את הבשר מהמרכז; הקפד לשמור על הקליפה בעובי של 1/4 אינץ ' מכל הצדדים. בקערה גדולה, מועכים את עיסת mirliton ומניחים אותו בצד. מועך את הטופו ומוסיף אותו לעיסת mirliton. במחבת לא מקל ריססו קלות עם שמן זית, לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ChayoteChayote
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מלוןמלון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפלפל ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מוסיף את הירקות המוקפצים לתערובת טופו-mirliton. מערבבים את הפטרוזיליה, פירורי לחם, תיבול המפרץ הישן, wakame (ירק ים), ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
ירק יםירק ים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
WakameWakame
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מפזרים את קונכיות מירליטון במלח ופלפל, אם תרצה בכך, וממלאים אותם בתערובת הטופו, מעמיסים את התערובת מעל כל מירליטון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
מפזרים את צמרות עם panko או פירורי לחם יבשים, לחיצה עליו בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
7
מניחים אותם בתבנית אפייה גדולה ומכניסים אותם לתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים במשך כ 30-40 דקות, עד צמרות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים עם רוטב טרטר או רוטב קוקטייל חריף. (רוטב טרטר עשוי בקלות עם מיונז טבעוני ותבלינים מתוקים; הפוך רוטב קוקטייל באמצעות קטשופ, חזרת מוכנה, ורוטב חם, לפי הטעם.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
רוטב טרטררוטב טרטר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות