קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מירליטונים ממולאים על חוף הים (צ'יוטה)

מירליטונים ממולאים על חוף הים (צ'יוטה)
צריך תוספת חלב חינם? מירליטונים ממולאים על חוף הים (Chayote) יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך להשתמש תיבול קריאולי, סלרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: Crawfish-ממולאים Mirlitons, שרימפס וסרטנים ממולאים Mirlitons, ו Chayote עם גבינה (ממולא & אפוי).

הוראות

1
הסר מהמים ולהניח בצד להתקרר. מחממים תנור ל 204°. לאחר mirlitons הם מגניבים מספיק כדי לטפל, לחתוך אותם חצי לאורכו (חיתוך דרך הצד הרחב ביותר) ולהסיר את הזרע. השתמש בכפית אשכולית או כדור מלון כדי להסיר את הבשר מהמרכז; הקפד לשמור על הקליפה בעובי של 1/4 אינץ ' מכל הצדדים. בקערה גדולה, מועכים את עיסת mirliton ומניחים אותו בצד. מועך את הטופו ומוסיף אותו לעיסת mirliton. במחבת לא מקל ריססו קלות עם שמן זית, לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ChayoteChayote
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלוןמלון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפלפל ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
מוסיף את הירקות המוקפצים לתערובת טופו-mirliton. מערבבים את הפטרוזיליה, פירורי לחם, תיבול המפרץ הישן, wakame (ירק ים), ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
ירק יםירק ים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
WakameWakame
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מפזרים את קונכיות מירליטון במלח ופלפל, אם תרצה בכך, וממלאים אותם בתערובת הטופו, מעמיסים את התערובת מעל כל מירליטון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
מפזרים את צמרות עם panko או פירורי לחם יבשים, לחיצה עליו בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
7
מניחים אותם בתבנית אפייה גדולה ומכניסים אותם לתנור.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים במשך כ 30-40 דקות, עד צמרות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים עם רוטב טרטר או רוטב קוקטייל חריף. (רוטב טרטר עשוי בקלות עם מיונז טבעוני ותבלינים מתוקים; הפוך רוטב קוקטייל באמצעות קטשופ, חזרת מוכנה, ורוטב חם, לפי הטעם.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
רוטב טרטררוטב טרטר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו