מישמש-דובדבן הפוך מיני עוגות
מילקשייק משמש דובדבן הפוך יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא דובדבנים, מלח, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: משמש מיובש ועוגות אוכמניות הפוכות, מיני עוגות אננס הפוכות, ו אננס הפוך מיני עוגות.
הוראות
מעיל 4 (8-אונקיה) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול.
מניחים 1 חתיכת חמאה בתחתית כל כוס.
מפזרים 1 כפית סוכר חום על חמאה בכל כוס. סדר חצי משמש 1, לחתוך את הצד, מעל סוכר חום בכל ramekin. מסדרים 8 חצאים דובדבן, לחתוך צדדים למעלה, סביב הקצה החיצוני של כל משמש; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען ו 2 כפות חמאה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת. מחלקים את הבלילה באופן שווה על פירות בכל כוס.
מניחים כוסות על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב כוסות 5 דקות על מתלה תיל. שחרר קצוות של עוגות עם סכין.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס; הפוך על צלחות.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר באופן שווה על עוגות.
מגישים עוגה חמה עם ציפוי מוקצף.